Cheesepop in de media – Entree Magazine

Terug naar overzicht
Line
Cheesepop snack Cheesepop snack
Post Thumbnail

Say Kaas! Verrassende en omzetverhogende plankjes en gerechtjes

Die rustige uren tussen lunch en diner: hoe mooi zou het zijn als u dan, op redelijke simpele wijze, ook een leuke omzet kunt draaien? Denk dan aan kaas. Niet alleen bestemd voor broodbeleg, als dessert of om mee te koken, maar zeker ook geschikt als afternoonbite of hippe borrelhap.

Een gulle kaasplank brengt direct sfeer in de tent en zien eten doet eten. Het effect van een kaasfonduend clubje in de zaak valt niet te onderschatten. De geur van gesmolten kaas zet de speekselklieren immers aan het werk; er móet gegeten worden. En dan dus ook gedronken: van prosecco en bier tot sherry, zoete port en rokerige whisky. Er passen zó veel verschillende drankjes bij. Kaas kan de omzet dus een flinke boost geven.

Openscheuren en klaar

Kant-en-klare kaas is er in alle vormen en maten: stengels, koekjes, balletjes, domino’s, soesjes of (nieuw) cheesepops. Lekker makkelijk, want er is geen kok voor nodig; voor tijdens de rustige uren dus extra handig. Cheesepops zijn overigens relatief nieuw: het zijn pure kaasstukjes waaraan vocht wordt onttrokken en die vervolgens worden gepoft waardoor ze een luchtige structuur krijgen. Ook lekker over de salade of tomatensoep.

Door: Entree Magazine (het grootste vakblad voor de Nederlandse horeca en een inspiratiebron voor horecaondernemers)

TEKST Puck Kerkhoven FOTO’S Boska, Pim Ras | Beemster

cheesepop, juni 22, 2018

Deel het met vrienden!

Op de hoogte blijven van nieuwe recepten?

Meld je aan door hieronder je e-mailadres in te voeren en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten!

Meer Cheesepop