Cheesepop in de media – Simone’s Kitchen

Terug naar overzicht
Line
Cheesepop snack Cheesepop snack
Post Thumbnail

Simone’s Kitchen ontwikkelde een nieuw recept: Pasta Alfredo met Broccoli & Cheesepop!

Deze overheerlijke pasta Alfredo krijgt een finishing touch met krokante kaasbolletjes waardoor dit een Alfredo is die je keer op keer wilt maken!

Kaashemel

Dat Simone fan is van kaas kan bijna geen verrassing meer zijn. En dit gerecht is hét ultieme gerecht voor alle kaasliefhebbers. Ten eerste heb je daar natuurlijk de romige kaassaus die door de pasta alfredo heen gaat. Vervolgens maak je het gerecht compleet met nog wat mozzarella en als finishing touch bestrooi je het voor serveren met knapperig en krokante Cheesepop kaasbolletjes.

Need I say more? Voeg de kaascroutons op het laatst toe zodat ze lekker krokant blijven. En als bonus kun je er nog wat extra naast serveren voor wat extra crunch. Hou er ook rekening mee dat Cheesepop lekker zoutig is. Pas de hoeveelheid zout in het gerecht daarop aan.

Simone gebruikt geen extra zout in het gerecht behalve op de kipstukjes. Verder is het zout van de parmezaan in combinatie met de kaasbolletjes genoeg, maar proef vooral en voeg toe naar wens.

Broccoli

In het oorspronkelijk pasta alfredo gerecht zit geen broccoli, maar Simone vond het wel lekker om er toch wat groente in te verwerken. Ben je geen fan van broccoli, dan kun je dit vervangen door bloemkool, courgette of een andere groente naar keuze.

Cheddar

Cheesepop bestaat in een aantal smaken. Voor dit recept van de pasta alfredo gebruik je Cheesepop cheddar. Het fijne van de kaasbolletjes is bovendien dat ze 100% kaas zijn. Geen gekke dingen toegevoegd!

Bekijk hier het volledige recept.

Door: Simone’s Kitchen (Gezonde, makkelijken en lekkere recepten)

cheesepop, september 23, 2021

Deel het met vrienden!

Op de hoogte blijven van nieuwe recepten?

Meld je aan door hieronder je e-mailadres in te voeren en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten!

Meer Cheesepop