Een 100%-kaas-product


...voor smaak en bite van culinair niveau!
line

Gemak in de professionele keuken

Goudse kaas bestaat voor ongeveer 40% uit vocht. Tijdens het poffen wordt dit deel vrijwel volledig onttrokken. Hierdoor ontstaan heerlijk knapperige kaasbolletjes met een sterk geconcentreerde kaassmaak. In kleine hoeveelheden geeft Cheesepop daardoor al veel smaak aan uiteenlopende gerechten. Een bijkomend voordeel is dat onze pops gewoon buiten de koeling te bewaren zijn!

Inspiratie

De toepassing van kaas in de (professionele) keuken lijdt al honderden - misschien wel duizenden - jaren tot de meest verrassende combinaties. Daarbij is de aandacht vooral uitgegaan naar het variëren in smaken. Buiten het smelten van kaas is er maar weinig focus geweest op de structuur van kaas. Met onze introductie van gepofte kaas lijken de mogelijkheden de komende tijd weer eindeloos!

Ook Cheesepop in jouw professionele keuken?