Faq & Contact

Line
Cheesepop snack Cheesepop snack

Gezondheid

Is Cheesepop glutenvrij?

Ja, Cheesepop is uitsluitend gemaakt van kaas en is dus volledig glutenvrij.

Is Cheesepop lactosevrij?

Lactose is een melksuiker. Bij het maken van kaas verdwijnt het grootste gedeelte van de lactose. Naarmate de kaas langer rijpt, neemt het lactosegehalte verder af. Oudere kaas bevat dus nog minder lactose dan jonge kaas. Cheesepop wordt gemaakt van jonge Gouda en Emmental kaas. Beide varianten bevatten een zeer geringe hoeveelheid lactose, vrijwel niet aantoonbaar. Daarom kan Cheesepop over het algemeen gewoon gegeten worden door mensen met een lactose-intolerantie.

Is Cheesepop koolhydratenvrij?

Ja, Cheesepop bevat geen koolhydraten.

Kan ik Cheesepop eten tijdens de zwangerschap?

Zowel de melk die is gebruikt voor het maken van de kaas, als ons eindproduct zijn gepasteuriseerd. Hierdoor kan Cheesepop veilig gegeten worden door zwangere vrouwen.

Is Cheesepop vegetarisch?

Ja, Cheesepop bevat microbieel stremsel en is dus vegetarisch.

Is Cheesepop veganistisch?

Nee, Cheesepop is gemaakt van koemelk en is dus niet veganistisch.

Bevat Cheesepop conserveermiddelen?

Cheesepop is gemaakt van 100% kaas en bevat geen conserveermiddelen. Doordat het overgrote deel van het vocht uit de kaas wordt gepoft, is Cheesepop lang houdbaar buiten de koelkast.

Bevat Cheesepop kleurstoffen?

Nee, Cheesepop bevat geen kleurstoffen.

Is Cheesepop gezond?

Over de precieze definitie van “gezond” verschillen de meningen. Cheesepop is geschikt voor verscheidene diëten (koolhydraten- en glutenvrij), maar bevat tegelijkertijd 50g vet per 100g. Wij adviseren daarom een maximale portiegrootte van 20g.

Hoeveel kaas wordt er gebruikt om Cheesepop te kunnen maken?

Voor 60g Cheesepop wordt ongeveer 100g kaas gebruikt.

Hoeveel porties bevat de 65g cup?

Aan volwassenen worden 300-450 gram melk(producten) en 40 gram kaas per dag geadviseerd. Omdat een portie Cheesepop wordt gemaakt van ongeveer de dubbele hoeveelheid kaas, adviseren wij een portiegrootte van 24g per dag.

Bereiding

Op welke manier kan ik Cheesepop verwarmen?

Cheesepop is misschien nog wel lekkerder als de pops warm zijn. Verwarm Cheesepop daarom 3 minuten op 180℃. Laat ze nog 5 minuten staan alvorens te consumeren. LET OP: het plastic cupje/zakje waarin Cheesepop is verpakt is uiteraard niet geschikt voor gebruik in de oven!

Kan ik Cheesepop koken?

Je kunt Cheesepop niet koken. Uiteraard is het wel heerlijk om Cheesepop over een vers gekookte pasta te strooien.

Verpakking & Bewaren

Hoe kan ik Cheesepop het beste bewaren?

Cheesepop kan het beste donker en droog bewaard worden. Bij voorkeur in de koelkast, maar in ieder geval tussen de 1-25 graden Celsius.

Kan het in de koelkast?

Aangezien Cheesepop gemaakt wordt van 100% kaas kan het - net als kaas - goed in de koelkast bewaard worden. Doordat Cheesepop gepoft is en vrijwel geen vocht meer bevat blijft het product bovendien ook buiten de koeling goed houdbaar.

Over Cheesepop

Welke kwaliteitscertificaten heeft Cheesepop B.V. (de producent van Cheesepop)?

Cheesepop B.V. is zowel BRC and IFS Food gecertificeerd op het hoogste niveau. BRC en IFS zijn wereldwijd geaccepteerde en toonaangevende keurmerken.

In welke landen wordt Cheesepop verkocht?

Cheesepop groeit in rap tempo. Zo komen er iedere keer nieuwe landen bij. Op dit moment wordt Cheesepop o.a. verkocht in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Noorwegen, Zwitserland, Japan, Australië en Zuid-Korea.

Contact

Geen antwoord gevonden op je vraag of heb je een opmerking of suggestie over onze producten, of wil je iets anders met ons delen? Mail dan naar info@cheesepop.nl of bel gratis onze consumentenservice:

085 483 2900