Dé kaassnack voor onderweg


...handig om overal mee naar toe te nemen
Line
Cheesepop snack

Cheesepop voor onderweg!

Cheesepop is het enige 100% kaasbolletje dat door het unieke poffen verrassend luchtig en knapperig is. Je blijft ervan eten. Lekker als tussendoortje of om in de keuken mee te variëren. Buiten de koelkast houdbaar, dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. Verkrijgbaar in verschillende lekkere kaassoorten. Probeer nu onze handige meeneemverpakking!

Cheesepop ambiance photo
Cheesepop snack Cheesepop snack
Smaak van Cheesepop
Cheesepop Gouda

Goudse kaas is een harde kaas die lekker veelzijdig en smeuïg is. Het is één van de meest gegeten kaassoorten ter wereld en dankt zijn naam aan de kaasmarkt in Gouda. Cheesepop Gouda wordt gemaakt van 100% Goudse kaas. Cheesepop Gouda is makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar school, werk of voor onderweg.

Smaak van Cheesepop
Cheesepop Cheddar

Cheddar is een harde kaas met een zachtromige en lichtpittige smaak. Je kent deze kaas misschien van cheeseburgers, maar wist jij dat premium Cheddar een echte kwaliteitskaas is? Cheesepop Cheddar wordt gemaakt van 100% premium Cheddar en is makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar school, werk of on-the-go.

Smaak van Cheesepop
Cheesepop Geitenkaas

Geitenkaas wordt gemaakt van geitenmelk. Wereldwijd zijn er veel soorten en smaken. Van zacht tot harder gerijpt. De friszoete smaak van geitenkaas is niet voor niets bij steeds meer mensen geliefd. Cheesepop Geit wordt gemaakt van 100% geitenkaas en is makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar school, werk of voor onderweg.

Vooruit, terug naar de oorsprong!

''De goede oude tijd'' horen we tegenwoordig we vaak, uit nostalgie naar vroeger. Als het om voeding gaat missen we steeds vaker de eerlijke en pure keuken van 'toen'. Gelukkig is er de laatste jaren een ontwikkeling gaande die oude inzichten hernieuwt. Kunstmatige toevoegingen in onze voeding worden steeds vaker vervangen door natuurlijke ingrediënten. Cheesepop staat midden in deze ontwikkeling. Ons motto is dan ook: Vooruit, terug naar de oorsprong!

Cheesepop ambiance photo