Zomerse salade met crunchy topping
20 min
2 personen
Ingrediënten
- 100g bramen
- 1 bakje Cheesepop Cheddar 65g
- 100g rucola slamelange
- 1 kleine rode ui
- 200g kipfilethaasjes
- 50g ricotta
- 60 gr boter
- peper en zout
- olijfolie
Voeg de ingrediënten direct toe aan je winkelmandje
Bereiden
-
Bestrooi de kipfilethaasjes met peper en zout
-
Grill de haasjes in een grillpan of onder een contactgrill gaar (ca. 4 min. per kant)
-
Snijd de rode ui doormidden en in ringen
-
Verdeel de slamelange over twee borden
-
Snijd de kipfilet in plakjes en verdeel over de borden
-
Verdeel de rode ui, bramen en ricotta over de borden
-
Besprenkel je salade met wat druppels olijfolie
-
Garneer je salade met de gepofte Cheesepop Gouda kaasballetjes voor een verrassende crunchy bite! Enjoy!
Deel het met vrienden!
Email dit recept!
Vul een email adres in om dit recept te versturen en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten.
Meer, meer, meer!
Email dit recept!
Vul een email adres in om dit recept te versturen en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten.