Dé innovatieve kaassnack


...in een handomdraai op tafel!
Line
Cheesepop snack

De Nederlandse borrelcultuur

'In het weekend zijn we toe aan quality time. Van jong tot oud zoeken we elkaar op om de Hollandse gezelligheid te delen. "De borrel" staat daarbij voor alle drankjes en hapjes waarmee dit moment samenvalt. Steeds vaker wordt daarbij de internationale keuken in huis gehaald. Droge worst uit Italie, ham uit Spanje en wijn uit de nieuwe wereld. Als het gaat om kaas worden sowieso alle grenzen overschreden. Toch blijven we ook trouw aan ons Nederlandse blokje kaas. Goudse kaas blijft favoriet. Stel je eens voor hoe deze knapperig smaakt!

Cheesepop ambiance photo
Cheesepop snack Cheesepop snack
Smaak van Cheesepop
Cheesepop Gouda

Goudse kaas is een harde kaas die lekker veelzijdig en smeuïg is. Het is één van de meest gegeten kaassoorten ter wereld en dankt zijn naam aan de kaasmarkt in Gouda. Typisch Nederlands, net als tulpen, molens en klompen. Cheesepop Gouda wordt gemaakt van 100% Goudse kaas. Is Cheesepop Gouda ook jouw favoriet?

Smaak van Cheesepop
Cheesepop Cheddar

Cheddar is een harde kaas, die zijn naam dankt aan het Engelse dorpje Cheddar. Je kent deze kaas misschien van cheeseburgers, maar wist jij dat premium Cheddar een echte kwaliteitskaas is? Een kaas die zachtromig en lichtpittig van smaak is. Cheesepop Cheddar wordt 100% gemaakt van deze premium Cheddar. Enjoy!

Smaak van Cheesepop
Cheesepop Geitenkaas

Geitenkaas wordt gemaakt van geitenmelk. Wereldwijd kennen we enorm veel soorten en smaken. Van zacht tot harder gerijpt. De unieke friszoete smaak van geitenkaas is niet voor niets bij steeds meer mensen geliefd. Cheesepop Geit wordt gemaakt van 100% geitenkaas. Geniet van onze verrassend knapperige variant!

Hoe pof je kaas?

We horen het vaak. Hoe pof je eigenlijk kaas? In bovenstaand filmpje leggen we ons productieproces uit en laten we zie hoe wij kaas verwerken en hoe gepofte kaas nou eigenlijk gemaakt wordt. Klik op het filmpje om het te zien!

Cheesepop ambiance photo