Italiaanse pastasalade met Cheesepop Gouda
20 min
2 personen
Ingrediënten
- 120 g fijne penne
- 60 g krulsla
- 3 zongedroogde tomaten
- 10 cherry tomaatjes
- 4 el kalamata olijven
- 1,5 el olijfolie
- 2 tl witte wijnazijn
- 30 g Cheesepop Gouda (bakje 65g)
Voeg de ingrediënten direct toe aan je winkelmandje
Bereiden
- Kook de penne beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat even afkoelen.
- Scheur de krulsla in grove stukken en verdeel over de borden. Verdeel de pasta daar weer overheen
- Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en de cherry tomaatjes doormidden. Verdeel de zongedroogde tomaten, cherry tomaatjes en olijven over de salade.
- Besprenkel de salade met olijfolie en witte wijazijn naar smaak.
- Strooi net voor het serveren de Cheesepop Gouda erover.
Deel het met vrienden!
Email dit recept!
Vul een email adres in om dit recept te versturen en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten.
Meer, meer, meer!
Email dit recept!
Vul een email adres in om dit recept te versturen en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten.