Lunchsalade met Cheesepop Geitenkaas
15 min
2 personen
Een feestelijke salade serveren doe je met deze krans. De salade staat binnen no-time op tafel maar heeft een bijzondere, lekkere touche door de gepofte geitenkaas bolletjes. Deze zorgen namelijk voor een knapperige bite in combinatie met de zoute smaak van de parmaham en de fris-zure granaatappelpitjes.
Ingrediënten
- 1 bakje Cheesepop Gepofte Geitenkaas (65g)
- 50 ml olijfolie
- ½ tl grove mosterd
- ½ tl honing
- ½ el appelazijn
- ½ komkommer
- 100 gr parmaham
- 50 gr veldsla
- 100 gr granaatappelpitjes
- 50 gr kalamata olijven
- Peper en zout
Voeg de ingrediënten direct toe aan je winkelmandje
Bereiden
- Voeg de olijfolie, mosterd, honing en appelazijn toe aan een kom en meng met een garde tot een dressing. Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Snijd de komkommer met een dunschiller in linten en rol op. Scheur de parmaham in kleinere stukjes.
- Verdeel de veldsla in een cirkel over een groot bord. Verdeel de opgerolde komkommerlinten, parmaham, granaatappelpitjes en olijven over de salade. Garneer met de Cheesepops en serveer de dressing bij de borrelkrans.
Deel het met vrienden!
Email dit recept!
Vul een email adres in om dit recept te versturen en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten.
Meer, meer, meer!
Email dit recept!
Vul een email adres in om dit recept te versturen en blijf op de hoogte van vers nieuws en de lekkerste recepten.